Karate

2022 utolsó nemzetközi karate versenye

2022 utolsó nemzetközi karate versenye
 
Hétvégén rendezték meg 2022 utolsó igazán nagy nemzetközi versenyét, az ifjúsági világkupát, ahol két versenyző képviselte szakosztályunkat.
 
 
2022 december 9-11 között rendezték meg az olaszországi Jesoloban az idei év utolsó Youth League versenyét, amely a 18 év alatti korosztályok legrangosabb és egyben legnagyobb versenysorozata. Hogy mennyire is veszik komolyan ezt a versenyt a 12-18 év közötti karatésok, azt tökéletesen jelzi az, hogy a karate versenyek történetében rekordnak számító nevezés érkezett. Szám szerint 58 ország több, mint 2500 versenyzője mérette meg tudását. 
 
A KSI-t két versenyző képviselte. Kadet formagyakorlatban Fodor Amira, míg U14-es formagyakorlatban Szilágyi Emma.
 
Egyikőjüknek sem volt könnyű dolga, de végül mindketten nagyszerűen helytálltak a versenyen. Szilágyi Emma 83 versenyző közül a 13. helyen zártFodor Amira pedig 96 versenyző közül végül a harmadik helyen végzett úgy, hogy csoportjának az utolsó fordulójában csak a világranglistát vezető olasz lány kapott nála magasabb pontszámot, így végül a bronzéremért küzdhetett, ahol viszont magabiztos előnnyel szerezte meg a bronzérmet.
 
Gratulálunk a lányoknak.
 
#HAJRÁKSI
KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.