Karate

WKF Világbajnokság és Hungarian Open

WKF Világbajnokság és Hungarian Open

Két nagyszerű hírrel is szolgálhat a szakosztályunk. Fodor Amira a korosztályos világbajnokságon 11. helyen zárt, valamint az idei Hungarian Openről versenyzőink értékes kvalifikációs pontokat szereztek a februári ciprusi Európa Bajnokságra.

Fodor Amira kezdte a téli eredménytermésünket, ugyanis a törökországi Kónyában rendezett korosztályos világbajnokságon kadet női formagyakorlatban a 11. helyen zárt.

Múlt hétvégén pedig az utolsó előtti kvalifikációs versenyre látogattak versenyzőink, hogy indulási jogot szerezzenek a februárban Cipruson megrendezésre kerülő kontinens bajnokságra. Több ország versenyzőinek is fontos állomás volt ez a verseny. Mi sem mutatja ezt jobban, hogy 17 ország 110 egyesületéből közel 900 versenyző mérettette meg magát. Ennek fényében még kiemelkedőbb, hogy  sikerült a dobogó legfelső fokára állnia Fodor Amirának, Szilágyi Emmának és Szabó Marcellnak, valamint a dobogó harmadik fokára Kovács Kiarának, Vaskó Samunak és Pózna Ádámnak.

Szabó Marcell ezzel már mindenképpen kvalifikálta magát Ciprusra, de további három versenyzőnk is vezeti a kategóriáját. Ők szombaton Szlovéniába utaznak versenyezni, hogy az ott megrendezésre kerülő utolsó kvalifikációs versenyen biztosítani tudják a helyüket az EB utazó keretébe.

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.