Karate

Elmúlt hetek eredményei

Elmúlt hetek eredményei

Kicsit csendesek voltunk online az elmúlt hetekben, ám ez nem jelenti azt, hogy nincs beszámolnivalónk. Mert van :)

Talán az egyik legkiemelkedőbb, hogy Fodor Amira éppen a mai napon lép tatamira a Kónyában rendezett korosztályos Világbajnokságon. Sőt mi több, az első fordulón már túl is jutott. Ám erről majd később, egy külön bejegyzésben :)

 

Október 1-2-án került megrendezésre a lengyelországi Lodz-ban az idei Polish Open, ami mindig egy igen rangos verseny, ráadásul a februárban Ciproson megrendezésre kerülő korosztályos Európa Bajnokság egyik kvalifikációs versenye. Kisebb csapattal utaztunk, ám így is szép eredményeket értek el versenyzőink, ami a kvalifikáció szempontjából igen fontos.

Fodor Amira kadet formagyakorlatban az első, Beke Bálint U21 formagyakorlatban 3., Szabó Marcell U21 -60kg-os küzdelemben szintén a 3. helyen végzett. Kvalifikációs pontott szerzett még Dobó-Nagy Mátyás is, aki a hetedik helyen zárt a versenyt.

 

Október 22-én Szigetszentmiklóson pedig a 2022-es Diákolimpiára látogattunk ki, ahol 2 arany-, 4 ezüst és 4 bronzéremmel, valamint egy negyedik és és egy ötödik hellyel zártunk. Ezzel szakosztályunk az 53 csapatot felsorakoztató versenyen a ponttáblázat 7. helyén végzett.

 

 

Gratulálunk mindenkinek, és hajrá Amira!

 

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.