Kerékpár

ALAPOZÓ EDZŐTÁBOR, MAKARSKA (HRV)

ALAPOZÓ EDZŐTÁBOR, MAKARSKA (HRV)

A jó hangulatú táborban vidáman dolgoztak a fiatalok, sok fotót készítve, a rendkívüli kihívásokat nyújtó hegyi utakon, és viharos szél keltette lökéseken.

Mivel az MKSZ érthetetlen okból ebben az évben nem tervezett ifi válogatott edzőtábort, több klub egyeztetése révén utaztunk saját költségen Makarskába edzőtáborozni, a közös munka végett. Az időjárás nem volt olyan megfelelő, mint várható lett volna, a három napig tartó viharos szél megnehezítette a kerekesek dolgát. Mindezzek ellenére a tervezett mennyiséget elvégeztük, az új versenyzőink képességét felmérhettem.

A jó hangulatú táborban vidáman dolgoztak a fiatalok, sok fotót készítve, a rendkívüli kihivásokat nyújtó hegyi utakon, és viharos szél keltette lökéseken.

Természetesen a pálmafás tengerpartok látványa  oldotta a kemény edzések okozta fáradságot. A keddi napon olyan erős szél fújt egy völgyszorosban, hogy a fiúk egymásra estek, a lányoknak meg le kellett szállni a kerékpárról, és a buszban átkelni az alig ötven méteres „szélcsatornán”. 

A tábor második felében már a rövidnadrágok, mezek is előkerültek, megfáradtan, de jókedvűen tért haza a csapat.

Versenyzők: Honos Csenge WU Elit, Karl Bianka Leticia WUElit, Muskovits Dávid U19, Paulusz Martin U19, Bagossy Levente U19, Karusz Balázs U19, Mészáros Bence U17.

Somogyi Miklós csapatvezető, Tóthfalussy Tivadar kísérő.

 

Somogyi Miklós csapatvezető

 

Hajrá KSI!

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.