Kerékpár

KSI Kerékpáros Szakosztály Évzáró Rendezvény 2018.

KSI Kerékpáros Szakosztály Évzáró Rendezvény 2018.

December elsején került sor a kerekesek szokásos évértékelő rendezvényére, a megszkott helyszínen, az Oli Sörpincéje nevű vendéglátó egység különtermeiben. A KSI vezetése is megtisztelte az eseményt, voltak meghívottak, régi edzők, versenyzők, és szülők.

Somogyi Miklós szakágvezető megtartotta évértékelő beszámolóját, közben az év eseményeiről készült fotók, és videók képei futottak a háttérben.

Az értékelő után a 2018-as év korcsoportonként legeredményesebb versenyzői vehették át az oklevelet Zsoldos Péter elnöktől. Kőszegi Bianka WU15, Sári Boglárka WU15, Szegedi Marcell U15, Tircsi Andrea WU17, Mészáros Bence U17, Honos Csenge WU19, László Tamara WElit, és Forray András U19 korcsoportban.

András külön emlékérmet is átvehetett, mivel Ő kilép a KSI kötelékéből az Elit és U23-as korosztályba, és nagy megtiszteltetésre a 2019-es év egyetlen Magyar professzionális klubjába, a Pannon Cycling Team csapatában kapott szerződést.

Az elismerések után Zsoldos Péter elnök szólt az egybegyűltekhez, majd a szakágvezető a 2019. évi tervekről beszélt.

Közben megérkeztek az óriási pizzák, és a régi-régebbi kerékpáros eseményekről készült felvételek megtekintése mellett a falatozásé volt a főszerep.

Az étkezést követően a felnőttek szabadon beszélgettek, a fiatalok a különterem adata játéklehetőségeket élvezték, majd véget ért a rendezvény.

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.