Kézilabda

Ócsán találkoztak a kézilabda történelem nagyságai a jövő kézilabdásaival

Ócsán találkoztak a kézilabda történelem nagyságai a jövő kézilabdásaival

KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna - Fiú U9

Ócsán találkoztak a kézilabda történelem nagyságai a jövő kézilabdásaival
KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna

A hat sorozatból álló torna harmadik állomásán négy fiúcsapat lépett pályára 2018. február 10.-én (szombat) az ócsai Halászy Károly Általános Iskola tornatermében.
Az ünnepélyes megnyitón az Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület, a BSP - B(iatorbágy)S(óskút)P(usztazámor) - Manók, a Dabas VSE KC és a KSI SE gyermek kézilabdázóit, valamint edzőiket a KSI SE Kézilabda Szakosztály nevében Csenki Györgyné. Zsuzsa néni köszöntötte. Külön megemlítette, az edzői nevelőmunka mellett a szülői gondoskodás nagyon fontos ebben az életkorban, hiszen a rendszeresség, a foglalkozásokra, mérkőzésekre járás rutinját ebben a korban kell megtanulniuk a kézilabdával ismerkedő gyerekekkel.

A szombati tornán olyan neves kézilabdázók tekintették meg a fiúk mérkőzéseit, mint Topáné György Anna, az 1982-es világbajnokság ezüstérmese, világválogatott, 242-szeres magyar válogatott klasszis átlövő. A nézők között köszönthettük Csíkné Angyal Évát, a Vasas SC BEK győztes csapat tagját, aki sikeres pályafutása során szerzett VB ezüst- és bronzérmet, valamint az 1976-os, első női olimpiai kézilabda tornán a bronzérmes csapat tagja volt, és Csik Jánost, aki eredményeit tekintve a legsikeresebb hazai kézilabda-edzők közé tartozik. És természetesen a haziak edzője, az ócsai utánpótlás műhely mindenese Csenki Györgyné Zsuzsa néni, az 1965-ben világbajnokságot nyert csapat tagja.

Míg a múlt héten, a lányok tornáján az ócsai fiúcsapat tagjai segítettek a lebonyolításban, addig a mostani fiútornán az ócsai lányok igyekeztek zökkenőmentessé tenni a rendezést.
Bereczky Szonja Erika, Csóka Laura Anna, Egri Borbála Anna, Oláh Liza segített a jegyzőkönyvek kitöltésében, a mezszámok egyeztetésében, az eredményjelző tábla kezelésében, a játékidő mérésében, és a kislányok voltak felelősek azért is, hogy a szurkolók minden mérkőzés eredményét megtekinthették a hirdetőtáblákon, a torna ünnepélyes zárásán pedig közreműködtek a serlegek, érmek, oklevelek átadásánál. A „nagyfiúk” közül Kovács Marcell Ádám és Takács Nimród segített a felnőttekkel együtt a tornaterem berendezésében.

A 2x15 perces felkészülési mérkőzéseken Lődörné Varga Ibolya sporttársnő, a Pest Megyei Kézilabda Szövetség játékvezetője működött közre, aki a torna végén átadta a Pest Megyei Kézilabda Szövetség ajándékait.

A Magyar Kézilabda Szövetség elvárásának megfelelően végeredményt nem hirdettünk, a csapatok Elismerő oklevelet, a csapattagok aranyérmet, névre szóló Emléklapot és a Pest Megyei Kézilabda Szövetség ajándékcsomagját vehették át.

A KSI SE Kézilabda Szakosztály vezetése gratulál a torna résztvevőinek, köszöni Hargitai Gábor főtitkárnak és Bába Sándor UP vezetőnek, a Pest Megyei Kézilabda Szövetség támogatását, valamint a Halászy Károly Általános Iskola igazgatójának, Kovácsné Kovácsi Beáta segítségét.

A Szakosztály vezetése köszöni azon ócsai szülők önzetlen munkáját, akik a tornaterem átrendezésével lehetővé tették a kézilabda mérkőzések zavartalan és balesetmentes lebonyolítását.     

 

KSI-Ócsa Fiú U9-es Kézilabda Utánpótlás Torna eredményei
Ócsa - Halászy Károly Általános Iskola, 2018. február 10. (szombat)

10:00 óra: BSP Manók - Dabas VSE KC 7-18 (3-10)

10:40 óra: KSI SE - ASI DSE 10-14 (4-6)

11:20 óra: KSI SE - BSP Manók 15-6 (10-5)

12:00 óra: ASI DSE - Dabas VSE KC 22-9 (9-4)

12:40 óra: BSP Manók - ASI DSE 2-24 (0-8)

13:20 óra: Dabas VSE KC - KSI SE 7-25 (5-11)

 

Résztvevő gyerekek és edzőik:
Angyalföldi Sportiskola és DSE
: Aranyos Szilárd, Berecz Gábor, Burányi Mihály, Dreilinger Gergő, Huszár Ágoston, Koncsik Mór, Legenyei-Pintér Zalán, Majer Domonkos, Nagy Ábel, Rabb András, Simó Róbert, Szabó András, Széll Marcell, Vladár Miklós, Vladár Barnabás
Edző: Csík Krisztina

BSP Manók Biatorbágy: Berecz Ábel, Géczi Mór, Kecse Márk András, Kovács Benedek, Marczinkó Márk, Perczel-Nagy Ádám, Szöllösi Márton, Török Vendel   
Edző: Topáné György Anna

Dabas VSE KC: Balogh Bence, Bordás Benedek, Filler Gergely, Hernádi Botond, Jarábik Máté, Kozma Máté, Magyar Kevin, Repka Dávid, Sikari Kristóf, Szaller Gergő, Takács Dominik
Edző: Korsós Ádám

KSI SE: Balogh Emil, Kelemen Kadosa, Kolláth Tamás Gyula, Kovács Bence Gergő, Kulcsár-Tasi Milán, Peer Levente, Sós Frigyes Elemér, Takács Nimród
Edzők: Csenki Györgyné, Wolf Károly

 

A sorozat zárásaként júniusban találkoznak a csapatok, ahol a mérkőzésekkel nemcsak egymástól, de a kézilabda idénytől is búcsúznak a résztvevők.

Helyszín: Ócsa, Halászy Károly Általános Iskola (2364 Ócsa, Bajcsy-Zsilinszky út 52.)
Időpontok:
1. torna: 2018. január 20. (szombat) – Leány U9
2. torna: 2018. január 27. (szombat) – Fiú U9
3. torna: 2018. február 10. (szombat) – Fiú U9
4. torna: 2018. február 17. (szombat) – Leány U9
5. torna: 2018. június 09. (szombat) – Fiú U9
6. torna: 2018. június 10. (vasárnap) – Leány U9

 

 

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.