Kézilabda

Világbajnok és világválogatott előtt játszottak a fiúk

Világbajnok és világválogatott előtt játszottak a fiúk

KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna

Világbajnok és világválogatott előtt játszottak a fiúk
KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna

Az ócsai Halászy Károly Általános Iskola tornatermében 2018. január 27.-én négy fiúcsapat lépett pályára a KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda felkészülési tornán.
A KSI Kézilabda Szakosztály nevében Csenki Györgyné köszöntötte a Budaörsi KSE, a budapesti Csanádi KSI SE-Czimra Gyula Általános Iskola, a Mogyoródi KSK és a KSI SE gyermek kézilabdázóit, valamint felkészítőiket. Üdvözlő mondataiban kiemelte, eredményt és fejlődést csak úgy érhetnek el a gyerekek, ha szeretik a kézilabdát, imádnak játszani, és töretlenül hisznek edzőik szavában, valamint mindent megtesznek azért, hogy egyre jobbak, gyorsabbak, ügyesebbek legyenek.
Zsuzsa néni kihangsúlyozta a szülői segítséget, mert a kicsik sportolása, az edzéseken és a mérkőzéseken való megjelenés támogatásuk nélkül nem volna lehetséges.     

A szombati tornán olyan neves kézilabdázók tekintették meg a fiúk mérkőzéseit, mint Csenki Györgyné Zsuzsa néni, az 1965-ös világbajnok csapat tagja, továbbá Topáné György Anna, az 1982-es világbajnokság ezüstérmese, világválogatott, és 242-szeres magyar válogatott klasszis átlövő.
Bátran kijelenthető, hogy Zsuzsa néni és Anna néni kézilabda-, valamint gyerekszeretete Ócsán és Budaörsön egyaránt a sikeres kézilabdázók nevelésének egyik legfőbb záloga.
A két kiváló klasszis mellett Nagy Zsuzsanna, Sárköziné Kralovits Erika, Csönge Béla és Wolf Károly edzők munkáját dicséri, hogy a szombati mérkőzéseken ennek a korosztálynak megfelelő technikai és taktikai tudással rendelkeztek a gyerekek.   

Míg a múlt héten, a lányok tornáján az ócsai fiúcsapat tagjai segítettek a lebonyolításban, addig a mostani fiútornán az ócsai lányok igyekeztek zökkenőmentessé tenni a rendezést.
Bereczky Szonja Erika, Csóka Laura Anna, Egri Borbála Anna, Gödör Jázmin, Peer Tünde, Varga Maja segített a jegyzőkönyvek kitöltésében, a mezszámok egyeztetésében, az eredményjelző tábla kezelésében, a játékidő mérésében, és a kislányok voltak felelősek azért is, hogy a szurkolók minden mérkőzés eredményét megtekinthették a hirdetőtáblákon.

A 2x15 perces felkészülési mérkőzéseken Lődörné Varga Ibolya sporttársnő, a Pest Megyei Kézilabda Szövetség játékvezetője működött közre, aki a torna végén a Pest Megyei Kézilabda Szövetség nevében adta át az ajándékokat.

A Magyar Kézilabda Szövetség elvárásának megfelelően végeredményt nem hirdettünk, a csapatok Elismerő oklevelet, a csapattagok Emléklapot és a Pest Megyei Kézilabda Szövetség ajándékcsomagját vehették át.

A KSI SE Kézilabda Szakosztály vezetése gratulál a torna résztvevőinek, köszöni Hargitai Gábor főtitkárnak és Bába Sándor UP vezetőnek, a Pest Megyei Kézilabda Szövetség támogatását, valamint a Halászy Károly Általános Iskola igazgatójának, Kovácsné Kovácsi Beáta segítségét. A Szakosztály vezetése köszöni azon ócsai szülők önzetlen munkáját, akik a tornaterem átrendezésével lehetővé tették a kézilabda mérkőzések lebonyolítását.               

 

KSI-Ócsa Fiú U9-es Kézilabda Utánpótlás Torna eredményei

Ócsa - Halászy Károly Általános Iskola, 2018. január 27. (szombat)

Ssz. Idő Játékrend Capat - Csapat Eredmény
1. 10:00 1-2 Budaörsi KSE - Mogyoródi KSK 9-9 (5-5)
2. 10:40 3-4 KSI SE - Csanádi KSI SE - Czimra 15-17 (12-10)
3. 11:20 3-1 KSI SE - Budaörsi KSE 13-4 (7-1)
4. 12:00 4-2 Csanádi KSI SE - Czimra - Mogyoródi KSK 21-13 (10-2)
5. 12:40 1-4 Budaörsi KSE - Csanádi KSI SE - Czimra 7-11 (5-6)
6. 13:20 2-3 Mogyoródi KSK - KSI SE 5-23 (1-14)

 

Résztvevő gyerekek és edzőik:

Budaörsi KSE: Bőle Zsombor, Fabula Gergő Csongor, Hegedűs Szilárd Zoltán, Kecse Márk András, Kirchknopf Olivér, Marczinkó Márk, Nagy-Jávori Ádám, Niklós Zsombor, Popovics Milán, Szabó Nimród, Szabó Zalán
Edző: Nagy Zsuzsanna

Csanádi KSI SE-Czimra Gyula Általános Iskola: Bodnár Merse, Diószegi Dávid Bálint, Guruczi Bence, Horváth Bence, Horváth Dominik, Horváth Máté, Horváth Zsombor, Kalina Máté, Kovács Alex, Papp Kristóf, Tánczos Keve
Edző: Csönge Béla

Mogyoródi KSK: Balog Donát, Békési Balázs, Csorba Áron, Fazekas Botond, Haller Tamás, Kelemen Kristóf, Kurfis Zétény, Mester Marcell, Somogyi Máté, Tokaji Marcell, Varga Tamás
Edző: Sárköziné Kralovits Erika

KSI SE: Balogh Emil, Csóka Nátán, Kelemen Kadosa, Kolláth Tamás Gyula, Kovács Bence Gergő, Kulcsár-Tasi Milán, Peer Levente, Szentes Bence, Takács Nimród
Edzők: Csenki Györgyné, Wolf Károly

 

A sorozat következő időpontja február 10.-e és 17.-e, amikor az ócsai vendéglátók mellett 3-3 meghívott gárda lesz a négy leány- és négy fiú-csapatos felkészülési torna résztvevője.

Helyszín: Ócsa, Halászy Károly Általános Iskola (2364 Ócsa, Bajcsy-Zsilinszky út 52.)

Időpontok:

1. torna: 2018. január 20. (szombat) – Leány U9

2. torna: 2018. január 27. (szombat) – Fiú U9

3. torna: 2018. február 10. (szombat) – Fiú U9

4. torna: 2018. február 17. (szombat) – Leány U9

5. torna: 2018. június 09. (szombat) – Fiú U9

6. torna: 2018. június 10. (vasárnap) – Leány U9

 

A fotókat Takács Zoltánné és Takács Zoltán (Ócsa) készítették.

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.