Kézilabda

KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna

KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna

Kézilabda játék, te csodás!

KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna
Kézilabda játék, te csodás!

Csenki Györgyné kezdeményezésére a KSI egyik kézilabda utánpótlás bázisán, az ócsai Halászy Károly Általános Iskolában 2018. január 20.-án négy csapat részvételével utánpótlás tornát rendezett a KSI Kézilabda Szakosztály.

A Leány U9-es felkészülési tornán az ünnepélyes megnyitón Csenki Györgyné üdvözölte az Alsónémedi SE, a budapesti Csanádi KSI SE-Czimra Gyula Általános Iskola, a Dunavarsányi TE és a házigada KSI SE-Ócsa fiatal kézilabdázóit és edzőiket. Zsuzsa néni, az 1965-ös világbajnok csapat tagja külön köszöntötte a megjelent szülőket, családtagokat, szurkolókat, akik hatalmas segítséget nyújtanak a gyerekek sportolásához.

A tornán a négy gárda 2x15 perces mérkőzéseit Horváth István játékvezető közmegelégedésre vezette, és valóban, csak a játék volt fontos ezen a napon.
Végeredményt nem hirdetünk, hiszen ebben a korosztályban a Magyar Kézilabda Szövetség elvárása is elsősorban az, hogy az edzők megszerettessék a játékot, a kézilabdát a gyerekekkel.
A torna zárásaként a felsorakozott csapatok Elismerő oklevelet és Kupát vehettek át, a csapattagoknak pedig névre szóló Emléklappal kedveskedett a Szakosztály.

Köszönettel tartozunk a Pest Megyei Kézilabda Szövetség vezetőinek, Hargitai Gábor főtitkár úrnak és Bába Sándor UP Bizottság vezetőnek, akik PMKSZ relikviákból ajándékcsomagot állítottak össze a csapatoknak, így valamennyi résztvevő a játék élménye mellett szövetségi és szakosztályi figyelmességben is részesült.

A torna technikai lebonyolításában oroszlánrészt vállaltak az ócsai fiúcsapat tagjai – Kelemen Kadosa, Kovács Bence, Kovács Marcell, Peer Levente, Takács Nimród, Takács Zsombor –, akik segítették berendezni a pályát, kezelték az eredményjelző táblát, mérték a játékidőt, és ügyeltek arra, hogy a hirdetőtáblán mindig friss eredmények jelenjenek meg, a torna végén pedig segédkeztek a díjak, oklevelek, serlegek átadásában.

A fiúk mellett köszönjük az ócsai szülők és Kovácsné Kovácsi Beáta asszonynak, a Halászy Károly Általános Iskola igazgatójának, valamint munkatársainak hathatós közreműködését a torna sikeres megrendezésében.       

A játékhoz és a sportszerű mérkőzésekhez gratulálunk valamennyi résztvevőnek! Eredményes felkészülést kívánunk a szezon mérkőzéseihez!    

 

KSI-Ócsa Leány U9-es Kézilabda Utánpótlás Torna eredményei

Ócsa - Halászy Károly Általános Iskola, 2018. január 20. (szombat)

 

Ssz. IDŐ Játékrend Csapat 1. - Csapat 2. Eredmény
1 10:00 1-2 Alsónémedi SE - Dunavarsányi TE 4-7
(2-3)
2 10:40 3-4 KSI SE-Ócsa - Csanádi KSI SE - Czimra 8-14
(4-10)
3 11:20 3-1 KSI SE-Ócsa - Alsónémedi SE 15-5
(4-3)
4 12:00 4-2 Csanádi KSI SE - Czimra - Dunavarsányi TE 12-9
(7-5)
5 12:40 1-4 Alsónémedi SE - Csanádi KSI SE - Czimra 6-16
(3-7)
6 13:20 2-3 Dunavarsányi TE - KSI SE-Ócsa 9-8
(5-3)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Résztvevő gyerekek és edzőik:

Alsónémedi SE: Drótos Boglárka, Farkas Nikolett, Hajdu Kinga Orsolya, Kiss Boglárka, Lukovics Emili Anita, Mátai Nóra, Pintye Hanna Dorka, Romvári Panna, Tamási Panna, Tüske Laura, Varga Viktória.
Edző: Szegváriné Kulinyák Ágnes Viktória

Csanádi KSI SE-Czimra Gyula Általános Iskola: Kardos Kinga, Molnár Dóra, Radványi Gréta, Simond Dalma, Szertaridisz Fotini, Szertaridisz Neríná, Vadászi Eszter, Varró Dorka.
Edző: Csönge Béla

Dunavarsányi TE: Bauda Réka, Dragonya Lilien Emma, Gulyás Panna, Holler Nikolett, Kiss Eszter, Kiss Nikolett, Nádai Dorottya Rita, Nyárasdi Kitti Zoé, Ónodi Regina Lilla, Torma Krisztina Beáta.
Edző: Paulné Simon Brigitta

KSI SE: Bereczky Szonja Erika, Csóka Laura Anna, Dosan Katalin, Gödör Jázmin, Oláh Liza, Peer Tünde, Varga Maja, Zsákai Csilla.
Edző: Csenki Györgyné

 

Fényképek: Takács Zoltán (Ócsa)

 

***

A hat tornából álló sorozat következő időpontjában, 2018. január 27.-én a fiúk fogadják a három vendégcsapatot.

Helyszín: Ócsa, Halászy Károly Általános Iskola (2364 Ócsa, Bajcsy-Zsilinszky út 52.)

Időpontok:

1. torna: 2018. január 20. (szombat) – Leány U9

2. torna: 2018. január 27. (szombat) – Fiú U9

3. torna: 2018. február 10. (szombat) – Fiú U9

4. torna: 2018. február 17. (szombat) – Leány U9

5. torna: 2018. június 09. (szombat) – Fiú U9

6. torna: 2018. június 10. (vasárnap) – Leány U9

 

 

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.