Korcsolya

A műkorcsolyázó Ekker Léna tizennegyedikként zárt az ifjúsági téli olimpián

A műkorcsolyázó Ekker Léna tizennegyedikként zárt az ifjúsági téli olimpián

A dél-koreai ifjúsági téli olimpia keddi napján az utoljára szurkolhattunk magyar fiataloknak, a küldöttség ma befejezte a szereplést a multisporteseményen. A műkorcsolyázók között az egyetlen indulónk, Ekker Léna a kűrprogramját mutatta be, és tette ezt a rá jellemző mosolygós, energikus módon: a produkciójával a rövid programban elért eredményéhez képest egy helyet tudott előrelépni, végül a 14. helyen zárt.

Úgy jöttem ide, hogy ezt már tényleg csak élvezni akarom, mert ez az utolsó alkalom, hogy itt jégre léphetek

– nyilatkozta a kűrje végén Ekker Léna, aki egy helyet javítva a 14. helyen végzett. – Az utolsó két edzés nagyon jól sikerült, mindenképp meg akartam mutatni, hogy mire vagyok képes. Az első ugrást azonban kicsit elkapkodtam, mondtam is magamnak, hogy na jó, szedd össze magad, Léna, és sikerült is, mert utána rendben volt a kűröm. A közönség megint elképesztő volt, nem bírtam nem mosolyogni, nagyon sokat jelentett, hogy így szerettek a nézők. És annak is örülök, hogy sikerült megelőzni a francia lányt és ezáltal eggyel előrébb léptem.”

 

Forrás: https://www.utanpotlassport.hu/2024/01/30/a-mukorcsolyazo-ekker-lena-tizennegyedikkent-zart-az-ifjusagi-teli-olimpian?fbclid=IwAR2-kFSOQhqMFcBfoYPCSu8BgLTW7QwnRk2xWuoQLCotaf9ruVCQ5DVPH1A 

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.