Kajak-kenu szakosztályi hírek

Gazsó Alida Dóra KSI SE 16 éves világbajnok kajakosa A MOB és a Szentkirályi által májusban elindított Szentkirályi Tehetségprom egyik díjnyertese Gazsó Alida Dóra KSI SE 16 éves világbajnok kajakosa!!
A Digi Sport kenusainknál járt Egy rövid olimpiai értékelés a Mike Róbert, Vasbányai Henrik párostól és edzőjüktől Oláh Tamástól!
Kenusaink a Nagy-hideg hegyen Hétvégén megrendezték a már hagyományosnak számító Nagy Hideg-Hegy futást a kajak-kenusok részére.
Gazsó Dorka Ifjúsági világbajnokunk a Szentkirályi tehetségprogramban. Gazsó Dóra Alida, sokaknak csak Dorka, aki az idei évben kétszer is felállhatott a Minszkben megrendezésre kerülő ifjúsági Világbajnokság dobogójának a legfelső fokára. Nemrégiben nagy örömünkre bekerült a szentkirályi tehetségprogramba.
Kajakosaink a tèlben Kajakos gyermekeink màr több, mint egy hònapja elkeztèk a tèli felkèszülèst.
Évzáró vacsora Idén is megrendezésre került a szokásos év végi jutalom vacsora az edzők számára!
Mi lettünk az év legjobbjai A kajak-kenu szövetség megrendezte a már szokásosnak mondható évzáró gála vacsoráját, amelyen a legjobbaknak járó díjakat osztottak ki.
Vasbányai és Mike útjai elválnak Vasbányai és Mike Róbert kenu kettesben indultak együtt a Riói Olimpián, ahol 4. helyezést értek el.
Kajakos lányaink a Francia Alpokban A ksi válogatott kajakos lányai múlt héten a Franciaországban megszervezett lesikló és sífutó táborban vettek részt.
Az idei első megmérettetés Fizikai erőfelmérő versenyt rendeztek Győr városában.
KSI-s lányaink Dél-Afrikában Elkezdődtek a tavaszi melegvizes edzőtáborok.
Hídépitő Kupa az Újpesti Öbölben Hétvégén megrendezésre került az A-HÍD Építők kupa az Újpesti Öbölben.
Taroltak a KSI-sek a hétvégi rangsorolón Szegeden Hétvégén megrendezésre került Szegeden az ifjúsági rangsoroló és felnőtt Világkupa válogató!
A belgrádi ifjúsági és U23-as Európa-bajnokság indulási jogáért válogatóznak fiatal kajak-kenusaink Szegeden Fontos hétvége előtt áll az utánpótlás korosztály. Csütörtöktől szombatig a júliusi győri EYOF-indulás, valamint a belgrádi ifjúsági és U23-as Európa-bajnokság indulási jogáért válogatóznak fiatal kajak-kenusaink Szegeden.
Óriási sikerek az Ifi és U23 Európa-bajnokságon Belgrádban Óriási sikerek az Ifi és U23 Európa-bajnokságon Belgrádban
A magabiztosság érzésével…Vasbányai Henrik A magabiztosság érzésével…Vasbányai Henrik
Kicsiként a nagyok Közt! Irány a Vb! Hétvégén Szolnok adott otthont a 2. Felnőtt, U23 és Ifjúsági VB válógatónak.
Éremeső Pitestiben, Tökéletes hétvégét zárt a KSI-s csapat az Ifjúsági és U23-as Világbajnokságon Pitestiben, hiszen minden indulónk dobogóra állhatott.
Vb érem, arany öröm! Szép meglepetéssel szolgált Hagymási Réka(honvéd) és Szabó Ágnes(KSI), akik K-2 200 méteren állhattak fel a dobogó legfelső fokára a Racicei Felnőtt világbajnokságra.
Maraton VB sikerek Dél-Afrikából KSI-s fiataljaink 100%-os mérleggel tértek haza a Maraton Világbajnokságról, amelyet Dél-Afrikában rendeztek meg az idén.
A KSI az ország tetején! A Kajak-kenu Magyar Bajnoki Pontverseny győztese idén a KSI lett!
Varga Ádi és Gazsó Dorka az Év Sportolói! A Magyar Kajak-Kenu Szövetség Egerben tartotta meg idei évzáró gálavacsoráját, ahol kiosztották az Év legjobbjainak járó díjakat.
Ádi a Szentkirályi Tehetségprogramban Varga Ádám nagy örömünkre bekerült a Szentkirályi tehetségprogramba
Kajak-kenu Jubileumi ünnepség A Kajak-kenu Szövetség évzáró ünnepségén vettek részt a jelenlegi és volt KSI-s versenyzőink, edzőink.
Szilveszteri Vizesgála December 30-án Szilveszteri Vizesgálát rendeztek a budapesti Tüskecsarnokban, ahová meghívást kapott újdonsült felnőtt világbajnok kajakosunk, Szabó Ági is.
Gintl Andrea az Év edzője Az év végén Gintl Andreát, választották a legjobb magyar utánpótlás-edzőnek. És már nem először.
Kajak-kenu erőnléti edzés Délutáni erőnléti edzésen jártunk a junior kajakos lányoknál. Gintl Andrea lányai, egy 'könnyed' köredzést csináltak 4X20 percben. Párhuzamosan a 9-14 évesek is a köredzés szépségeivel ismerkedtek Tóth Petrával.
Örömhír Egy újabb KSI-s baba született a mai napon!
Szépen teljesítettek fiataljaink Győrben,az idei első megmérettetésen! Szombaton megrendezésre került a hagyományosan februárban tartandó fizikai felmérő.
KSI-s kajak-kenusokat díjaztak 2018. február 12-én, már másodszor adták át a Kovács István Alapítvány ösztöndíjait a Művészetek Palotája Üvegtermében.

Ajánló

Hazsik Endrét Zsoldos Péter váltja a KSI élén Az eddigi alelnök Zsoldos Péter személyében új elnöke van a Központi Sport- és Ifjúsági SE-nek (KSI). Az egykori vízilabdázó a zuglói sportiskolásokat negyed évszázadig vezető Hazsik Endrét váltja az elnöki székben. Alelnök lett a Mike-Vasbányai kenupáros edzője, Oláh Tamás.
Leány Gyermek Országos Bajnokság Torna leány Gyermek Országos Bajnokság
Teljes nagyüzem a kézilabda bajnokságban Csapataink a hét végén sikeresen szerepeltek a Magyar Kézilabda Szövetség korosztályos bajnokságiban.
Olimpikonok a Kuha tanyán Rio-i olimpikonjainkat köszöntöttük egy kellemes és finom ebéddel a Kuha tanyán!
Kézilabda Akadémiai felvételi A KSI SE Kézilabda Szakosztálya felvételt hirdet 2001-2004 között született leányok és fiúk részére Akadémiai képzésére, melynek időpontja 2016. november 21., hétfő. A felvételi 10:00 órakor kezdődik a budapesti Emszt Kálmánné (Siketek) Sportcsarnokban (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28.).
Péter Sára 3. helyezett az ORV-n Péter Sára ugrásban 3. az ORV-n
Leány utánpótlás Országos Bajnokság Torna, leány Ifjúsági I.o., Kadet és Serdülő Országos Bajnokság
Esztergomban vitézkedtek a fiú kézilabdások Esztergomi Vitézek RAFC - KSI II. 9-33 (5-14) A mérkőzés kezdete: 2016. november 08. (kedd), 16.30 óra. A mérkőzés helyszíne: Esztergom, Pézsa Tibor Városi Sportcsarnok (2500 Esztergom, Helischer József utca 5.)
A legjobbak és az első évfolyamosok köszöntése A 2015/2016-os szezon legjobbjait és az első évfolyamos akadémistákat köszöntötte a KSI SE Kézilabda Szakosztálya.
Síró és nevető arcok Tápiószelén Az NB II. Női Déli csoportban játszó KSI SE Kézilabda Akadémia felnőtt és junior csapatát fogadta az EURONOVEX USE gárdája 2016. november 05.-én (szombat) a tápiószelei csoportcsarnokban. Felnőtt: EURONOVEX USE – KSI SE Kézilabda Akadémia 35-27 (17-9) Junior: EURONOVEX USE – KSI SE Kézilabda Akadémia 27-35 (15-18)