Központ

Kabala pályázat díjátadó

Kabala pályázat díjátadó

Szeptemberben kabalapályázatot írt ki a KSI SE vezetősége, melyben az egyesület fiatal (18 év alatti) sportolóinak megszólítása volt a cél. 

A győztes pályázatok már megjelentek a honlapon február elsején, azonban az ünnepélyes eredményhirdetésre és díjátadásra hétfőn került sor. 

– Ilyen még nem volt a KSI történetében – mondta Zsoldos Péter ügyvezető a pályázat február 20-i eredményhirdetésén. – A célunk az volt, hogy a leendő kabalafigurából a Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület (KSI) és a gyerekek szellemisége is egyaránt visszaköszönjön. A választásunk azért esett a KSI színekbe öltöztetett csillagra, mert ez volt az, amelyik leginkább kifejezte, amit mi is gondolunk, hogy „minden gyerek egy csillag, akikből még üstökösök is lehetnek”. Mi ezért dolgozunk.

A pályázat győztese Papp Lőrinc Andor, a jégkorong szakosztály sportolója volt, aki ezért egy 100000 Ft-os sportszervásárlási utalványt kapott. De nemcsak ő, hanem valamennyi pályázó 10 és 50000 Ft közötti értékű utalványban részesült.

Az átadón a pályázók elmesélték, mi motiválta őket a kabalafigura megálmodásában. 

A pályázatra érkeztek sportágspecifikus figurák is. 

A tíz pályamű közül a győztes figurát a tervek szerint a klub hatvanadik születésnapjára, május 2-ra le fogják gyártatni.

A pályaműveket az alábbi linken lehet megtekinteni: 

https://ksi.hu/hirek/kozpont/kabala-palyazat-eredmenyhirdetes

Forrás és fotók: https://zglmedia.hu/csillagember-lett-a-kabalajuk/ / Balogh Róbert

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.